Continuăm să valorificăm patrimoniul orașului în interesul cetățenilor

S-au semnat alte 49 de contracte care presupun concesiunea/vânzarea unor cabinete medicale sau concesiunea cotelor de teren aferente construcțiilor proprietate privată.

În total, de la preluarea atribuțiilor privind administrarea patrimoniului Capitalei – martie 2022 – au fost încheiate 553 de astfel contracte.

De asemenea, s-a soluționat o situație blocată de câțiva ani. Printr-un contract de concesiune cotă teren, s-a reglementat situația juridică a terenului aferent unui imobil în care își desfășoară activitatea Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA, care aparține Municipalității.

Stelian Bujduveanu, viceprimar general al Capitalei: ,,Punem astfel lucrurile în ordine! Atragem fonduri la bugetul local al Municipiului București, oferim cetățenilor și instituțiilor dreptul de a se folosi de terenuri și sprijinim medicii să își desfășoare activitatea și să ofere servicii medicale cetățenilor.

Voi continua să analizez și să soluționez toate cererile primite din partea instituțiilor, a medicilor sau a proprietarilor de imobile. Îi asigur pe bucureșteni că lucrez zi de zi pentru administrarea corectă a bunurilor Capitalei în interesul lor!”