Consilierii locali PNL din Sectorul 3 au dublat bugetul pentru proiectele propuse de cetățeni

La propunerea consilierilor locali liberali de la Sectorul 3, administrația locală va dubla bugetul pentru proiectele propuse de cetățeni (așa-numita bugetare participativă).

Proiectul și-a arătat deja utilitatea în Oradea, Cluj sau Sibiu, dar și la Sectorul 6, acolo unde Bucureștiul are singurul primar liberal. Este un instrument democratic tot mai popular în Europa.

Am reușit să mărim cu 4 milioane de lei bugetul dedicat proiectelor propuse de cetățeni (de la 4 la 8 milioane de lei), astfel încât locuitorii Sectorului 3 să se poată implica mai mult în deciziile administrației locale.

👉 DOMENIILE ÎN CARE CETĂȚENII DIN SECTORUL 3 VOR PUTEA DEPUNE PROIECTE
1. Infrastructură stradală: alei, trotuare, scuaruri, zone pietonale;
2. Amenajare de spații verzi și locuri de joacă;
3. Mobilitate, transport alternativ, accesibilitate și siguranța circulației pe străzile din administrarea Consiliului Local al Sectorului 3;
4. Educație;
5. Social;
6. Sănătate;
7. Cultură;
8. Digitalizare;
9. Sport;
10. Protecția mediului/Protecția animalelor/Ecologizare.

În fiecare seară de marți, la ora 18.00, la sediul PNL Sector 3, din Bd. Hristo Botev 31, consilierii noștri locali vor oferi asistență cetățenilor, asociațiilor de proprietari și ONG-urilor pentru realizarea și înscrierea proiectelor pe platforma specială pentru bugetarea participativă. Vă așteptăm!