La pas pe Calea Victoriei și în 2023!

Începând de mâine, 29 aprilie, Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend.

Viceprimarul capitalei Stelian Bujduveanu: “Anul acesta, evenimentul se va desfășura în perioada 29 aprilie-8 octombrie și aduce în stradă evenimente și activități pentru toate categoriile de public, atât în centrul orașului, cât și în cele 6 sectoare ale Capitalei.”

În acest weekend, Calea Victoriei va fi deschisă între orele 10:00 şi 22:00, pe segmentul cuprins între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei.

Programul artistic al primelor două zile include numere de circ pentru copii și parada personajelor, organizate de Circul Metropolitan Bucureşti, premiere teatrale din stagiunea Teatrului Masca, întâlniri cu artişti animatori pe picioroange pregătite de CREART și expoziţii ale Muzeului Municipiului Bucureşti la Casa Filipescu Cesianu.

În perioada următoare, proiectul Străzi deschise se va extinde în toate sectoarele Capitalei. Și aici, vor exista segmente de străzi deschise pietonilor, cu multă muzică, sport și artă în toate formele sale.

Începând cu data de 15 mai, se va relua și proiectul Simfonia Apei de la Piața Unirii.