Locuitorii Sectorului 5 beneficiază de un consult stomatologic gratuit

Locuitorii Sectorului 5 din București beneficiază de un consult stomatologic gratuit printr-o inițiativă a viceprimarului Oleg Burlacu. Proiectul este derulat în parteneriat cu primăria Sectorului 5 și Complexul Multifuncțional ”Sf. Andrei”, acolo unde liberalul este coordonator.

„Copilul care astăzi are un zâmbet sănătos, mâine va fi un adult cu zâmbet frumos, un adult încrezător în forțele proprii. Prin demararea acestui proiect, ne-am propus să le reamintim tuturor oamenilor din sector cât este de importantă sănătatea dentară. Prevenția este esențială atunci când ne dorim să evităm acele dureri insuportabile care vin la pachet cu tratamente costisitoare”, transmite Oleg Burlacu.

„Printr-o simplă programare, pacienții pot afla:cum să aibă dinții sănătoși cât mai mult timp; cum își pot trata afecțiunile dentare, inclusiv pe cele incipiente; cum să aibă o igienă corectă și cum pot evita reapariția unor probleme tratate în trecut.

După consult, toți oamenii vor pleca acasă cu un kit de igienă orală și cu un plan de tratament detaliat”, adaugă PNL Sector 5.