Liberalii Sectorului 1 le-au prezentat cetățenilor proiectele propuse de PNL la nivel local

Reprezentanți ai filialei PNL Sector 1 au ieșit pe teren pentru a discuta cu cetățenii despre proiectele propuse de liberali la nivel local. La acțiune au participat și consilierul general și purtătorul de cuvânt al PNL în Consiliul General al Primăriei București, Diana Mardarovici, Directorul General al Poștei Române, Valentin Ștefan, dar și președintele TNL Sector 1, Alexandra Dinu.

„Colegii noștri au discutat cu comunitățile din cartierele Banu Manta, Kisseleff, Băneasa, Domenii/Cireșarii, 1 Mai, Piața Amzei, Aviației, Dorobanți.

Proiecte propuse de PNL Sector 1, în funcție de specificul fiecărei zone: Achiziționarea terenului din Bd. Ion Mihalache Nr. 325 A si 325 B pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii; Reabilitarea pieței 1 Mai; Asfaltarea străzilor Avionului și Balonului din cartierul Aviației; Susținerea bugetării participative”, transmit reprezentanții PNL Sector 1.

„Desigur, atât pentru implementarea proiectelor, cât și pentru idei noi de proiecte pe care să le susținem în fața Consiliului Local, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Așadar, pentru orice problemă pe care o sesizați în calitate de membru al comunității Sectorului 1, așteptăm sesizările și propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail pnlsector1@gmail.com”, precizează serviciul de comunicare al filialei PNL Sector 1.