Ciprian Ciucu l-a primit astăzi la Primăria Sectorului 6 pe Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinău

PNL și PAS au dat mâna!

Singurul primar liberal din Capitală și fostul președinte al PNL București, Ciprian Ciucu, l-a primit astăzi, la Primăria Sectorului 6, pe Lilian Carp, candidatul PAS, din Republica Moldova, la Primăria Chișinău. Alături de președintele PNL Sector 6, Paul Moldovan.

Acesta a venit cu echipa sa, iar, după o discuție oficială, cu toții au mers pe teren. Au vizitat cel mai nou parc din Bucuresti: Liniei, din Sectorul 6, dar și amenajările moderne, verzi, din Drumul Taberei.

“L-am primit astăzi cu mare plăcere pe domnul Lilian Carp, candidatul PAS din Republica Moldova la Primăria Chișinău. PAS este partidul înființat în anul 2016 de către Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. (Da, în Republica Moldova pentru acestă funcție titulatura are și variantă feminină, în funcție de persoana care o ocupă).
Am discutat despre situația politică din Republica Moldova, despre înfrățirea Sectorului 6 cu Sectorului Buiucani din Municipiul Chișinău și despre potențialele proiecte comune pe care le putem avea în viitor.
Am mers apoi în teren și am discutat la fața locului diferitele principii pe care le urmăm în regenerarea urbană din Sectorul 6. Sunt similitudini clare între București și Chișinău ceea ce permite ca schimburile de experiență să fie relevante.
Îi urez succes lui Lilian Carp, este o candidatură importantă pentru o funcție grea, cu multă responsabilitate, dar o funcție care să îi permită să aducă Chișinăul în rândul capitalelor din regiune”
, a declarat Ciprian Ciucu.