Primăria Sectorului 6 anunță redeschiderea în toamnă a Pieței Valea Ialomiței

Primăria Sectorului 6 a transmis că în această toamna se va redeschide Piața Valea Ialomiței.

”Muncitorii sunt la treabă și refac structura de rezistență. Ani de zile a plouat în interior și au apărut infiltrații. De asemenea, au lucrat la acoperișul care are o suprafață de 5.000 mp. L-au termoizolat și cămășuit în totalitate. Aici, sus, vom amenaja o parcare pentru clienți. Spre final de august lucrările vor fi gata, vor urma recepția, pregătirea interiorului, pentru ca la început de septembrie să vă reluați cumpărăturile, de data aceasta, într-un loc sigur care nu vă mai pune viața în pericol!”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

“Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în 15 august. Deoarece Consiliul Local ne-a picat la vot de doua ori proiectul, ne-a întârziat cu aproximativ două luni. Am discutat cu constructorul pentru a încerca să recuperăm.”, a anunțat primarul Ciprian Ciucu, atunci când a fost să viziteze șantierul.

Acesta a ținut să transmită faptul că toți cei care au funcționat înainte vor avea în continuare tarabe în Piața Valea Ialomiței.

“Toți sunt oameni din comunitatea noastră! Eliminăm în schimb samsarii/intermediarii. Cine a avut contract cu foștii intermediari va putea licita spațiile. Căutăm o formulă legală prin care să dam punctaj suplimentar în procedurile de atribuire acelor producători care au avut contracte de subînchiriere și și-au ținut familiile din aceste afaceri locale. Contractele de subînchiriere nu mai sunt permise. Unii făceau bani frumoși doar că aveau pile și puseseră mâna pe acele spații cu ani în urmă, fără sa facă nimic. Vă mulțumesc pentru înțelegere stimați producători și comercianți! Ați trecut prin frigul iernii și prin arșița verii, dar mai este puțin. Vă mulțumesc și dumneavoastră, cetățenilor, care vă faceți piața de aici în aceleași condiții”, a spus edilul Sectorului 6.