Primarul Ciprian Ciucu a inaugurat noul sediu al Serviciului Local de Evidență a Persoanelor din Calea Giulești în Sectorul 6

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a noul sediu al Serviciului Local de Evidență a Persoanelor din Calea Giulești nr. 125.

“Am deschis astăzi în Calea Giulești nr. 125 un nou sediu modern pentru Evidența Persoanelor. Arată la fel de bine precum cele deschise în primăvară în Militari la Cora și în Drumul Taberei, la Orizont!

Acesta are 7 birouri dotate cu toată tehnologia necesară (aparate foto, calculatoare, software, copiatoare) pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să facă drumuri inutile!

Capacitatea de primire este foarte bună, iar timpul de așteptare va fi mult mai redus. Se ia bon de ordine, există un spațiu de așteptare decent, inclusiv adaptat nevoilor celor mici.

De asemenea, există și un aparat unde se pot plăti taxele locale și efectua alte plăți pentru utilități. Spațiul de arhivare este bine pus la punct. Acest centru a fost deschis pentru deservi cartierele Giulești, Cângași și Grozăvești/Regie.

Abordarea noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-și ia bon de ordine, să nu aștepte mult la coadă, să primească informații.

Așa arată orice sediu de relații cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat.”, a declarat primarul liberal Ciprian Ciucu.