Primarul Ciprian Ciucu a semnat contractul de finanțare în valoare de 82 de mil. lei pentru mobilarea și dotarea școlilor din Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu a semnat alături de Ligia Deca, ministrul Educației, contractul de finanțare în valoare de 82 de milioane de lei pentru mobilarea și dotarea școlilor din Sectorul 6.

Finanțarea obținută va fi alocată pentru mobilarea și dotarea a:
65 de laboratoare de informatica
1.188 de clase
39 de laboratoare de științe
38 de cabinete școlare
41 de săli de sport
63 de cabinete
9 ateliere de practică

”Am semnat astăzi la Guvern cu doamna ministru Ligia Deca contractarea a 82 milioane de lei pentru dotarea corespunzătoare a școlilor din Sectorul 6, bani atrași din PNRR!

Laboratoare de informatică, de științe, 1.288 de clase, săli de sport, cabinete școlare și medicale, cabinete de practică!

Punem un mare accent atât pe dezvoltarea infrastructurii școlare, construirea de noi clădiri, reabilitarea și consolidarea celor vechi, cât și pe calitatea desfășurării orelor la clasă. Să nu uităm că Sectorul 6 a obținut anul acesta cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională. Suntem primii în topul sectoarelor.”, a declarat edilul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu.