Pasajul Doamna Ghica a fost deschis circulației – obiectiv al Consilierilor Generali liberali

Stelian Bujduveanu, viceprimarul General al municipiului București, a anunțat deschiderea Pasajului Doamna Ghica. Acest obiectiv este unul asumat de Consilierii Generali liberali. În cadrul proiectului, a fost respectat termenul de deschidere, începutul lunii septembrie.

„A doua provocare a municipalității, după cea a termoficării, este cea legată de trafic. Trebuie să ne preocupăm permanent, acum, până la finalul mandatului, dar și în celelalte mandate, pentru a genera soluții pentru fluidizarea traficului.

Sunt 8 milioane de deținători de permise în România și 10 milioane de autovehicule înregistrate. Aproape 20% dintre șoferii și mașinile înregistrate în România circulă prin București. Dacă nu venim cu îmbunătățiri, dacă nu venim cu pasaje, poduri, traversări, vom avea un oraș blocat. Ne dorim să deblocăm orașul, așa cum am făcut astăzi în intersecția Dna Ghica – Colentina, iar săptămânile trecute în zona Beller – Floreasca.

Iar pentru locuitorii din acest cartier avem și o veste bună. De la începutul lunii Octombrie, tramvaiul Imperio va intra pe linia 21 și atunci veți vedea o schimbare radicală în transportul în comun și în transportul cu mașina proprie”, transmite liberalul.