Viceprimarul Sectorului 1 Ramona Porumb a suplimentat bugetul pentru modernizarea școlilor cu peste 15 milioane lei

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al municipiului București, anunță finalizarea unor lucrări de modernizarea a unităților de învățământ din Sectorul 1. Liberala precizează faptul că anul acesta a suplimentat, prin amendament la buget, sumele pentru dotarea școlilor cu peste 15 milioane lei.

„Nu există satisfacție mai mare, prin prisma funcției actuale, decât aceea de a putea aduce schimbări în bine în cadrul comunității noastre.
Așa cum ați tot vazut, am susținut din prima zi de mandat investițiile în scoli și în educație prin zeci de amendamente făcute; fie ca vorbim de marirea burselor pentru elevi, fie de sume alocate unităților de învățământ pentru a putea demara lucrări de modernizare și dotări, atât de necesare, pe care primăria nu a fost capabilă să le realizeze.
Doar anul acesta, prin amendament la buget, am suplimentat sumele pentru școli cu peste 15 milioane lei.
Pe toată perioada vacanței am ținut legătura cu majoritatea directorilor cu privire la lucrările desfășurate, iar săptămâna aceasta am mers să vedem și să ne bucuram împreună de rezultatul final.
Toată aprecierea pentru acești oameni care au renunțat la concedii și s-au transformat în diriginți de șantier, astfel încât elevii noștri să aibă parte de condiții cât mai bune de învățare.
Sper să va placă, dragi elevi!
Să avem un an bun de învățământ, care să ne aducă tuturor bucurii și realizări!”
, transmite liberala.