O nouă versiune a aplicației de parcare prin care nu se vor mai percepe comisioane suplimentare

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, a anunțat lansarea unei noi versiuni a aplicației de parcare. Prin această îmbunătățire nu se vor mai plăti comisioane suplimentare.

„Simplă, rapidă și ușor de folosit. Noua versiune a aplicației Parking București integrează toate sugestiile făcute de voi, de utilizatorii aplicației: Plată rapidă fără cont; Fă-ți cont pentru extra beneficii: Plata programată – programează ziua și intervalul orar în care vrei să-ți parchezi mașina și pot achita în avans; Plata automată – plătești doar cât stai (unitate de măsură standard o oră). Apeși Start după ce ai parcat și butonul de Stop la plecare, iar plata va fi făcută automat din portofelul electronic. Plată simultană pentru mai multe mașini; Portofelul electronic – poți alimenta portofelul electronic din aplicația Parking București (top-up); Plata pentru parcarea autocarelor”, transmite viceprimarul Capitalei.