Ședința Consiliului General al Municipiului București din 31.10.2023

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București convocată astăzi, 31.10.2023, figurau 64 de puncte.

Grupul Consilierilor Generali PNL prin liderul de grup, Răzvan Socolovici, a solicitat în nenumărate rânduri Primarului General să întocmească rapoartele de specialitate pentru proiectele inițiate de consilierii generali, conform legii:

“Domnule Primar General,
Alături de colegii mei am solicitat de nenumărate ori ca angajații din subordinea dvs. să întocmească rapoartele de specialitate pentru proiectele propuse de Consilierii Generali așa cum stipulează Codul Administrativ.
Astăzi exista mai multe proiecte care așteaptă rapoartele de specialitate din partea direcțiilor PMB.
Considerăm că prin refuzul dvs. de a întocmi aceste rapoarte limitați nelegal drepturile Consilierilor Generali de a propune, dezbate și aproba hotărâri pentru bucureșteni.
În acest sens tragem un semnal de alarmă! Consilierii Generali PNL nu vor vota Ordinea de Zi a ședințelor CGMB pana când toate proiectele nu vor avea rapoarte de specialitate, pentru a putea fi introduse in ședințele CGMB!
De asemenea, va mai atragem atenția ca exista hotărâri adoptate care nu sunt puse in aplicare de aparatul de specialitate al Primarului General.”