Primăria Sectorului 6 a prezentat evoluția investițiilor în perioada 2016 – 2023

Primăria Sectorului 6 a transmis că investițiile realizate în ultimii 3 ani s-au concretizat în 500.000 mp de străzi, trotuare, alei refăcute după zeci de ani, în 3 unități de învățământ construite de la zero, 65 de locuri de joacă moderne, cu echipamente aduse pentru prima dată, în România, și în ridicarea primei creșe după 46 de ani, care va fi deschisă până la 31 decembrie 2023.

”Cifrele vorbesc de la sine și arată cât de mult a evoluat Sectorul 6 în ultimii 3 ani! Capitolul investiții a crescut ca Făt Frumos, doar că nu vorbim de basme, de data aceasta, ci de realitate. Comparați și voi cifrele din Administrația Ciucu cu cea precedentă. Să nu mai vorbim despre faptul că pe atunci nici nu existau fonduri externe atrase.

Acum, nu mai puțin de 40% din investiții provin din bani europeni nerambursabili. Primarul Ciprian Ciucu a creat Direcția de Fonduri Externe, care a obținut finanțare pentru zeci de proiecte. Asta înseamnă să faci performanță la primărie pentru #comunitatea din care faci parte!

Și nu ne oprim aici. Vom recupera timpul pierdut, mulții ani în care sectorul nu s-a dezvoltat, ci a rămas în urmă!”, a comunicat Primăria Sectorului 6.