Salvăm Centrul Vechi București

,
Promisiunile de reabilitare a centrului vechi, un proiect esențial pentru revitalizarea culturală și economică a orașului, par să fie amânate fără un termen clar, ridicând îndoieli cu privire la seriozitatea și capacitatea administrației actuale.
Centrul vechi al Bucureștiului merită mai mult decât promisiuni lipsite de substanță și planuri întârziate. Bucureștenii merită o administrație care să acționeze, nu doar să vorbească despre schimbare. Amânarea reabilitării centrului vechi este mai mult decât o problemă de estetică urbană, ci o chestiune de integritate și eficiență administrativă.
Centrul Vechi nu poate fi caracterizat drept un simplu ansamblu de străzi și clădiri vechi; este pulsul orașului nostru, o fereastră către trecutul bogat și un loc plin de viață.
Astfel, PNL București încurajează toți bucureștenii să participe activ la susținerea acestui proiect. Cu fiecare postare, cu fiecare gând împărtășit, ne apropiem de obiectivul nostru comun de a proteja și revitaliza centrul istoric al Bucureștiului. Înainte, împreună, avem puterea de a schimba cursul istoriei și de a păstra identitatea noastră culturală.
Hai să fim vocea Centrului Vechi! Folosiți hashtag-ul #SalvămCentrulVechiBucurești pentru a partaja idei, fotografii și povești despre frumusețea și importanța acestei zone.
Înainte, împreună, putem face diferența.