Partidul Naţional Liberal
PNL București
24.11.2020
PSD trebuie să îi retragă imediat sprijinul politic lui Aurelian Bădulescu
Considerăm că demisia anunțată de Aurelian Bădulescu din fruntea organizației PSD Sector 3 nu este nici pe departe suficientă și arată, de fapt, dubla măsură cu care operează Firea și PSD, precum și disprețul pe care Firea și PSD îl manifestă față de bucureșteni. PSD București nu-l mai consideră pe Aurelian Bădulescu potrivit pentru a conduce o organizație de sector a partidului, dar îl vede în continuare foarte bun pentru a fi reprezentant al partidului în Consiliul General al Municipiului București și, deci, reprezentant al bucureștenilor. Aurelian Bădulescu nu merită să-i reprezinte pe bucureșteni după această exprimare publică extremistă.

Gabriela Firea, liderul PSD București, trebuie să-i retragă imediat sprijinul politic consilierului general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru derapajul său incalificabil la adresa Președintelui Klaus Iohannis. De asemenea, considerăm că este obligatoriu ca Marcel Ciolacu să acționeze politic, dacă Gabriela Firea, principala protectoare a lui Aurelian Bădulescu, va continua să-i acorde sprijinul fostului său viceprimar.

Acest personaj politic extremist și vulgar nu mai are ce să caute în Consiliul General al Capitalei, este o rușine pentru întreaga clasă politică. Aurelian Bădulescu nu mai trebuie să polueze moral mediul politic din București și e obligatoriu să fie ținut departe de orice funcție publică. În lipsa unor acțiuni politice, considerăm că Marcel Ciolacu și Gabriela Firea își asumă gravele abateri ale consilierului general, așa cum și-au asumat, prin lipsă de reacție, gravele fapte de corupție de care sunt bănuiți foștii primari de sector, Tudorache și Florea, ținuți în continuare pe lista de candidați ai PSD București.

Violeta Alexandru
Președintele PNL București

Formular Contact

Contact